Què és el Taller Virtual?

 

Restaura a casa. Vols recuperar els teus mobles més estimats a casa teva? Aquí t'acompanyarem durant tot el procés.Te ajudarem a muntar el teu taller a casa guiant-te en el material i les eines que necessitaràs. Després t'assessorarem en el pas a pas que has de seguir a les restauracions i als projectes de pintura decorativa. I mai et deixarem sol@.

Podràs participar també en les sessions quincenals exclusives online per compartir els teus èxits i dubtes en el nostre fòrum de restauradors. + tutorial o tema de contingut com per exemple 'tipus de pintura'

Com ho fem?

 

1- El teu taller a casa:
Envies la informació i fotografies dels mobles que vols recuperar.
Junts estudiarem les possibilitats a través de video trucades, watsaps o email, per valorar les opcions i els materials que necessitaràs. SI ho veiem necessari, t'enviem videos tutorials explicatius de les técniques que aplicaràs.
Setmanalment tindràs un seguiment personalitzat de la teva restauració .
2- Fòrum + tutorial o tema:
Podràs connectar-te a fòrum exclusiu per a membres de l'Taller Virtual que farem quincenalment.
 

Tarifa / inscripció

 

Tarifa mensual

El preu amb iva és de 30 € que s'abonaran anticipadament cada mes per transferència bancària.
El teu mes comença el dia que hagis abonat la quota. Actualment la matrícula és gratuïta.

Inscripció

Envia un correu a laura@tallerdelmoble.cat  amb el teu nom complet i telèfon i contactem amb tu.

 

 

 

Coses que pots aprendre

• Com muntar un petit taller a casa. • Restauració de mobles: neteja, tractaments corc, color, massilles, reproducció de peces, acabats antics i també actuals. • Pintura decorativa: chalk Paint, esmalts, laques, decoupage, stencil, imitacions, pàtines, pouring, etc. • Tapisseria: Podràs aprendre a entapissar les teves cadires, banquetes i capçals. (No s'inclouen butaques i sofàs) • Projectes upcycling o de recilatge: transformar objectes vells en alguna cosa útil i preciosa.