Què és el Taller Virtual?

 

Restaura a casa. Vols recuperar els teus mobles més estimats a casa teva? Aquí t'acompanyarem durant tot el procés.Te ajudarem a muntar el teu taller a casa guiant-te en el material i les eines que necessitaràs. Després t'assessorarem en el pas a pas que has de seguir a les restauracions i als projectes de pintura decorativa. Inclou els webinars mensuals.

Restaura Pro. Per a tots aqueslls que treballeu amb mobles i voleu un suport i assessorament permanent.  Si ho voleu, podeu fer els exercicis que us proposem d'ebenisteria, marqueteria i de restauració per a créixer amb un contacte més directe amb la fusta, el moble i els materials que l'acompanyen. Inclou webinars mensual de Foro de restauradors podreu estar en contacte amb d'altres tallers i compartir els vostres dubtes i també els vostres coneixements. L'opció Pro inclou un altre webinar que tindrà un caire més formatiu amb temes d'aprofundiment. Destinat a tallers de restauració i decoració i persones que vulguin aprendre a un nivell professional. 

Com ho fem?

 

1- Assessorament:
Envies la informació i fotografies dels mobles que vols recuperar.
Junts estudiarem les possibilitats a través de video trucades, watsaps o email, per valorar les opcions i els materials que necessitaràs. SI ho veiem necessari, t'enviem videos tutorials explicatius de les técniques que aplicaràs.
Setmanalment tindràs un seguiment personalitzat de la teva restauració .
2- Webinars:
Podràs connectar-te a fòrum exclusiu per a membres de l'Taller Virtual que fem mensualmentt. En la primera part, el 'foro de restauradores' compartim els procesos de restauració dels diferents tallers i seguidament fem un tutorial o un tema al voltant de materials, técniques o procesos d'interés per a la restauració de mobles. Donat que tenim alumnes d'altres llocs, aquests webinars són en castellà.

Alguns dels temes que ja hem fet: tutorial 'veladuras marinas', tema 'tipos de pintura', tutorial 'bronze verdigrís', tema 'qué cola uso' tutorial 'falsa taracea', tema 'sobre la goma laca'. Segueix les novetats a FB o Instagram @tallerdelmoble

 

Tarifa / inscripció

 

Tarifa mensual

Webinars: Preu mensual 1 webinar 20€.

Restaura a casa: Assessorament i 1 webinars. 35 € (IVA inclós). 

Restaura Pro: Assessorament i 2 webinars. 40€ (IVA inclós). 
Les quotes s'abonaran anticipadament cada mes per transferència bancària. Actualment la matrícula és gratuïta.

Inscripció

Envia un correu a laura@tallerdelmoble.cat  amb el teu nom complet i telèfon i contactem amb tu.

 

 

 

Coses que pots aprendre

• Com muntar un petit taller a casa. • Restauració de mobles: neteja, tractaments corc, color, massilles, reproducció de peces, acabats antics i també actuals. • Pintura decorativa: chalk Paint, esmalts, laques, decoupage, stencil, imitacions, pàtines, pouring, etc. • Tapisseria: Podràs aprendre a entapissar les teves cadires, banquetes i capçals. (No s'inclouen butaques i sofàs) • Projectes upcycling o de recilatge: transformar objectes vells en alguna cosa útil i preciosa.