El teu pressupost

Ajustem el preu dels nostres serveis a la nova economia. També col·laborem amb experts d'altres disciplines en projectes de restauració integral.  Truca'ns o envia'ns un WhatsApp al 606401610

 

Taller online

→ Classes de restauració online amb consultoris per a tots el nivells.

→ Assessorament per a particulars i  professionals. 

→ Reunions amb d'altres persones per a parlar dels nostres projectes de restauració i estar al dia dels materials i técniques que s'apliquen a restauració.

       Més info? Clica aquí 

Restaurem mobles

De totes les tècniques decoratives: marqueteries, policromies, laca japonesa, goma laca a monyeca, pintura decorativa, etc. Fem tractaments per eliminar corc.  

Classes presencials

Si vols aprendre a restaurar o fer algun dels nostres mongràfics temàtics, et proposem el nostre taller. Podràs venir de setembre a juny, en horaris de matí o tarda. Fem intensius al juliol.


Taller de restauració

Restaurem mobles i objectes antics. Podem intervenir en totes les tècniques artístiques: marqueteries, policromies, laca japonesa, pintura decorativa, incrustació. Fem tractaments del corc. Apliquem acabats que corresponen a cada època, goma laca a monyeca, encerats, o vernisos actuals. Fem pressupostos sense compromís.